Over mij

Weinig dingen maken mij zo gelukkig als met mijn agenda voor me plannen maken voor de toekomst. Het liefst zit ik dan in één van mijn favoriete koffietentjes, met een kop thee binnen handbereik. In mijn tas zit standaard een goed, liefst dik boek. Eén van mijn lijfspreuken is ‘if I can’t take my book, I’m not going’ (ik heb er zelfs een t-shirt van).

 

 

 Als ik niet in koffietentjes zit, werk ik als docent aan de Hogeschool van Arnhem Nijmegen en als zelfstandig coach. Daarnaast ben ik actief onderzoeker, schrijf ik boeken en artikelen, spreek ik op internationale conferenties en promoveerde ik als één van de weinigen in mijn cohort in 2012 binnen vier jaar. Ik lees gemiddeld 80 boeken per jaar. Ik vind het leuk om mijn kamerplanten te verzorgen: ik  heb er meer dan 75.

 Toch heb ik zelden het gevoel dat ik het druk heb. Ik vind het belangrijk om ’s avonds en in het weekend niet te werken, en dat lukt me ook.
 
 Ik kan dus goed plannen en efficiënt werken en heb tijd over voor belangrijke dingen. Toch zijn dat niet alleen maar talenten: ik heb strategieën ontwikkeld die niet alleen voor mij, maar ook voor anderen werken.
 

Als coach werk ik met freelancers, zzp’ers, academici en andere professionals die – net als ik – ook meer tijd willen voor wat belangrijk is en beter willen worden in plannen omzetten in concrete en haalbare doelen.

Ik heb ruim tien jaar ervaring in het begeleiden van studenten en professionals bij het stellen en behalen van doelen, het werken aan grote projecten en combineren van werk en privé. Daarnaast heb ik jarenlange ervaring als onderzoeker, onderzoeks- en schrijfbegeleider, peer reviewer en editor.

De portretfoto’s op deze site werden gemaakt door Jaap Meijers, Eerlijke Media, en genomen in de Nijmeegse plantenwinkel Bleshyou.