Minder moeten, meer plezier

Minder moeten, meer plezier
Tips en strategieën voor meer rust en ruimte in je week

Zou je ook meer tijd willen hebben in je week voor de dingen waar je blij van wordt? Of gewoon meer tijd om niets te doen? Wil je meer rust en ruimte in je hoofd voelen? 

In deze workshop gaan we concreet aan de slag met tijd maken. Je krijgt een plan voor hoe je meer ruimte in je leven krijgt voor de dingen die jij belangrijk vindt. Je krijgt tips en concrete ideeën om je leven makkelijker én leuker te maken.

De workshop vindt plaats op zondagmiddag 3 november, in de workshopruimte van 512 (Van Broeckhuysenstraat 20, Nijmegen).

Wat anderen zeiden over mijn workshops

Aan het einde van de workshop van 1 1/2 uur voelde ik meer ruimte in mijn hoofd, meer helderheid over wat belangrijk voor mij is, én concrete ideeën hoe ik dat waar ga maken (Rob)

Inspirerende workshop! Ik begin nu mijn dagen anders dan eerst en voel me fijner door een duidelijkere grens tussen werk en privé (Meredith) 

Praktisch 

Zondagmiddag 3 november 2019 14:00-16:00 uur in de workshopruimte van 512, Van Broeckhuysenstraat 20, Nijmegen

Kosten: €20. Hiervoor krijg je onbeperkt thee & lekkers, een werkboek dat je mee naar huis mag nemen én volop tips en strategieën die passen bij jouw persoonlijke situatie. 

Ik kijk er naar uit je te leren kennen! Samen maken we meer tijd voor wat voor jou belangrijk is.

Enthousiast geworden? Meld je aan via onderstaand formulier.